animated-motorbike-image-0084 
<body background=

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 20
-> Legújabb tag: csapone

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

zenfal

zenet kldshez be kell jelentkezned.

2018.02.14. 21:48
Senki más jelenkező ???

2018.02.09. 06:35
Anita dolgozik, de én szeretnék menni. Majd beszélünk.

2018.02.07. 22:50
2018 .02.. 17. 20 órától éjszakai Fürdés Nyírbátor előtte 19 órától Program egyeztetés

2018.02.01. 08:04
Köszönöm az infót.

2018.01.30. 22:31
Február 17 Program egyeztetés és Éjszakai fürdés Nyírbátor

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREGI Járműtörténeti Egyesület célja:

A muzeális, nosztalgia jellegű járművek gyűjtése, felújítása, bemutatása kiállításokon, találkozókon, önkormányzati és egyéb rendezvényeken.

Célja továbbá, hogy az utókor számára megôrizze a múltat, felkeltse a fiatalabb nemzedékek érdekôdését a múlt járműveire, illetve azok megismerésére, valamint a szabadidejük hasznos eltöltésére.

Számos feladat vár még ránk, melyek megoldásával örömet kívánunk szerezni másoknak, magunknak. Ezért vannak találkozóink, ezért vannak a különbözô felvonulások és kiállítások.

Jó egészséget és derűs emlékezést kívánunk. Találkozzunk a következô országos rendezvényen!

Köszönet minden támogatónak, és résztvevôknek!

Szabó Sándor
elnök

< ltogat szmll .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Web-fejleszts log Tísztelt tagtársaím! Eljött az év elsô programja! 2018 01 27 . Szeretettel várunk hozzá tartozódal együtt. Akár már péntek estétôl a vezetôség .( Takaróról gondoskodj !!!) ...................................... ................................................................................................................................................................................................................................................ Oldtimershow weboldal. ................................................................................................................................................................................................................................................ www.oldtimershow.hu Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe
Generálási idõ: 0.04 másodperc
893,541 egyedi látogató