animated-motorbike-image-0084 
<body background=

Navigáció

Felhasználók

-> Online vendégek: 1

-> Online tagok: 0

-> Regisztráltak: 19
-> Legújabb tag: miklossandor

Bejelentkezés

Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

zenfal

zenet kldshez be kell jelentkezned.

2018.01.10. 21:27
Megbeszéljük hívlak holnap

2018.01.10. 16:42
Disznóölésre pénteken megyek.Sanyi meghívhatom Janáékat?

2017.12.31. 17:26
Mindenkinek BÚÉK

2017.12.29. 13:52
Köszönöm. Én is kívánok mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog újévet !

2017.12.24. 16:11
Köszönöm a jó kívánságokat és én is kívánok a magam és a vezetőség nevében is Áldott ünnepeket !

A SZABOLCS-SZATMÁR-BEREGI Járműtörténeti Egyesület célja:

A muzeális, nosztalgia jellegű járművek gyűjtése, felújítása, bemutatása kiállításokon, találkozókon, önkormányzati és egyéb rendezvényeken.

Célja továbbá, hogy az utókor számára megôrizze a múltat, felkeltse a fiatalabb nemzedékek érdekôdését a múlt járműveire, illetve azok megismerésére, valamint a szabadidejük hasznos eltöltésére.

Számos feladat vár még ránk, melyek megoldásával örömet kívánunk szerezni másoknak, magunknak. Ezért vannak találkozóink, ezért vannak a különbözô felvonulások és kiállítások.

Jó egészséget és derűs emlékezést kívánunk. Találkozzunk a következô országos rendezvényen!

Köszönet minden támogatónak, és résztvevôknek!

Szabó Sándor
elnök

< ltogat szmll .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... Web-fejleszts log Tísztelt tagtársaím! Eljött az év elsô programja! 2018 01 27 . Szeretettel várunk hozzá tartozódal együtt. Akár már péntek estétôl a vezetôség .( Takaróról gondoskodj !!!) ...................................... ................................................................................................................................................................................................................................................ Oldtimershow weboldal. ................................................................................................................................................................................................................................................ www.oldtimershow.hu Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe Egy rzsa fnykpe
Generálási idõ: 0.04 másodperc
865,609 egyedi látogató